Nationale Synode

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 december 2010 kwamen honderden mensen in de Grote Kerk in Dordrecht bij elkaar voor de Nationale Synode. Read more »

Woorden ...

Een vernieuwd muzikaal project waarbij letterlijke teksten uit de Nieuwe Bijbelvertaling op muziek waren gezet. Read more »

Veelkleurig ...

Ter gelegenheid van de viering van 100 jaar Wereldzendingsconferentie Edinburgh 2010 werd tijdens de Pinksterconferentie van Opwekking een multiculturele viering gehouden Read more »

Quench

Eén van de laatste activiteiten die voor het Nederlands Bijbelgenootschap zijn uitgevoerd is de presentatie van het Bijbelwerk tijdens het Xnoizz flevofestival in de jaren 2007, 2008 en 2009. Read more »

Schuldhulpmaatje

Samen met Samen Kerk in Nederland (SKIN) binnen het landelijke project Schuldhulpmaatje vrijwilligers gemotiveerd vanuit migrantenkerken om als maatje actief te worden Read more »

Laat u verrassen

Een landelijke actie waarbij alle predikanten en voorgangers persoonlijk een presentatieset kregen aangeboden waardoor het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap opnieuw bij hen onder de aandacht werd gebracht. Read more »